Goed geslaagd met een iPhone 11

Het is elk jaar weer spannend met wat voor nieuwe telefoon Apple komt. Welke veranderingen heeft het merk op het oog? Halen ze een feature weg of voegen ze wat nieuws toe? Is de telefoon leverbaar in verschillende kleuren? Zo ja, welke? Maar het belangrijkste is, ga je erop vooruit? Met iPhone 11 heeft Apple daar flink zijn best op gedaan!

Volgens AD.nl is de iPhone 11 het ‘budget’-toestel van nieuwe Apple-telefoons van 2019. Nu weten we allemaal dat Apple niet het goedkoopste is, maar de iPhone 11 Pro en Pro Max zijn toch duidelijk duurder. Toch maakt dit de ‘gewone’ 11 geen slechte telefoon. Deze iPhone heeft namelijk een razendsnelle processor en goede camera’s. Hierdoor is de telefoon goed te gebruiken. Bovendien bevat de telefoon ook de nodige trucjes en snufjes die je van een iPhone mag verwachten.

Hardware en software

Omdat Apple zowel de hardware als de software van de telefoons maakt, zijn deze goed op elkaar afgestemd. Ook is de processor nauwkeurig ontworpen om de softwaretaken uit te kunnen voeren. De telefoon werkt daardoor heel soepel, wat ook weer fijn is voor de accuduur. Dit alles mag je natuurlijk ook wel verwachten van een telefoon van Apple.

Camera en beeld

Waar Apple en zijn telefoons ook om bekend staan, zijn de goede camera’s. En net als zijn voorgangers, bevat de iPhone 11 ook een mooie camera. Zo heeft de telefoon op de achterkant twee camera’s van 12 megapixel. De camera’s werken samen met elkaar waardoor je mooie, scherpe en kleurrijke foto’s krijgt, ook als je nog niet zoveel ervaring hebt met het maken van foto’s. Bovendien worden de foto’s nog verwerkt door een zogeheten A13 Bionic-processor, waardoor de afbeeldingen nog scherper en kleurrijker worden.

De scherpe en kleurrijke foto’s zijn extra goed zichtbaar door het heldere beeldscherm van de iPhone 11. De telefoon heeft een Liquid Retina-beeldscherm. Dit scherm staat er om bekend dat het mooie kleuren levert. De iPhone 11 mag dan geen Full HD-resolutie hebben, maar dat doet niks aan de scherpte. Je beeld blijft, gelukkig, nog extra scherp. Bovendien heeft het scherm een fijne kijkervaring door de True Tone-technologie. Het beeldscherm geeft hierdoor natuurlijk licht, waardoor de ogen niet uitgeput worden. Ideaal, toch?

Accu

Toch heeft de telefoon een minpuntje. Net als bij andere Apple telefoons is dat de accu. Deze is toch wat minder. De accu is namelijk niet zo groot. Bovendien kan je het ook niet opladen met een snellader, waardoor opladen langer duurt dan bij veel andere telefoons. Mocht je dus op zoek zijn naar een telefoon met een steengoede batterij, dan is de iPhone misschien niet voor jou weggelegd. Toch zorgt de handige processor ervoor dat, zolang je niet de hele dag games speelt, je de telefoon zonde zorgen kan gebruiken.

Voor wie?

Dus ben je een middelmatige telefoongebruiker, maar wel op zoek naar een smartphone met een goede camera en handige functies, dan is de iPhone 11 een echte aanrader. Met minimaal 64 GB aan opslaggeheugen, goede hardware en software en een dubbele 12 megapixelcamera, sla je hier zeker de plank niet mis!

Laatste nieuws

De charme van tuinoverkappingen: Een nieuwe kijk op buitenleven

Heb je ooit nagedacht over een tuinoverkapping? Zo niet, dan is het hoog tijd om deze geweldige toevoeging aan je leefruimte te overwegen! Niet...

Zeg vaarwel tegen kopzorgen: ontdek de voordelen van een lease auto!

Heb je er ooit aan gedacht om een auto te leasen in plaats van te kopen? Het kan je leven een stuk eenvoudiger maken...

De beste schoenentrends voor mannen in 2022

De top mannelijke schoenentrends van het jaar 2022 kunnen voor sommigen als een verrassing komen. Hoewel het jaar nog jong is, zijn er al...

De aanschaf van een nieuwe auto: waar moet je op letten?

Wanneer je een nieuwe auto wilt aanschaffen, is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Er zijn namelijk verschillende punten waar je op...

De beste tips bij het kopen van nieuwe raamdecoratie 

Ga je binnenkort verhuizen en ben je druk bezig met de inrichting van je nieuwe thuis? Van harte gefeliciteerd met je nieuwe woning! Voorafgaand...