De beste schoenentrends voor mannen in 2022

De top mannelijke schoenentrends van het jaar 2022 kunnen voor sommigen als een verrassing komen. Hoewel het jaar nog jong is, zijn er al enkele sterke kanshebbers voor de meest populaire stijlen. En hoewel sommige van deze trends misschien een beetje out there lijken, beloven we dat ze gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in elke garderobe. Dus zonder verder oponthoud, hier zijn de top mannelijke schoenentrends van 2022 en hoe ze te dragen.

1. Grove Sneakers

Een van de grootste trends op dit moment is de grove sneaker. Deze stijl van schoenen is populair gemaakt door merken als Balenciaga en Yeezy, en er zijn geen tekenen van vertraging. Als je mee wilt doen met deze trend, raden we je aan te kiezen voor een paar in een neutrale kleur zoals wit of zwart. Zo kun je ze gemakkelijk combineren met elke outfit. Op zoek naar meer gewone sneakers? Probeer deze Karhu sneakers voor een Scandinavisch tintje!

2. Loafers

Een andere grote trend voor 2022 is de loafer. Deze klassieke schoenstijl is het nieuwe jaar geüpdatet met frisse kleuren en prints. Als je deze trend wilt rocken, raden we je aan te gaan voor een paar in een opvallende kleur of print. Zo val je echt op tussen de massa.

3. Slides

Deze schoen is perfect voor de zomermaanden en kan gemakkelijk worden aangekleed. Als je deze trend wilt rocken, raden we je aan te kiezen voor een paar in een neutrale kleur zoals zwart of bruin. Op die manier kun je ze gemakkelijk stylen met elke outfit.

4. Oxfords

Oxfords zijn een andere klassieke stijl van schoen die is bijgewerkt voor het nieuwe jaar. Dit jaar zien we ze in frisse kleuren en prints. Als je deze trend wilt volgen, raden we je aan te kiezen voor een paar in een opvallende kleur of print. Zo val je echt op tussen de massa.

5. Laarzen

Laarzen zijn ook een hot item op dit moment. Dit jaar zien we ze in frisse kleuren en prints. Als je deze trend wilt volgen, raden we je aan te kiezen voor een paar in een opvallende kleur of print. Zo val je echt op tussen de massa.

Shop schoenen, laarzen, hoodies en nog veel meer!

Freshcotton heeft een schoen voor elke gelegenheid. Maar voor een stijlvolle outfit heb je meer nodig dan een paar nieuwe kickers. Wij raden je aan om eens op Freshcotton.nl te kijken en te scrollen door eindeloze opties aan kleding, zoals de Obey hoodie, Daily paper streetwear, Carhartt en meer merken.

Laatste nieuws

De charme van tuinoverkappingen: Een nieuwe kijk op buitenleven

Heb je ooit nagedacht over een tuinoverkapping? Zo niet, dan is het hoog tijd om deze geweldige toevoeging aan je leefruimte te overwegen! Niet...

Zeg vaarwel tegen kopzorgen: ontdek de voordelen van een lease auto!

Heb je er ooit aan gedacht om een auto te leasen in plaats van te kopen? Het kan je leven een stuk eenvoudiger maken...

De aanschaf van een nieuwe auto: waar moet je op letten?

Wanneer je een nieuwe auto wilt aanschaffen, is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Er zijn namelijk verschillende punten waar je op...

De beste tips bij het kopen van nieuwe raamdecoratie 

Ga je binnenkort verhuizen en ben je druk bezig met de inrichting van je nieuwe thuis? Van harte gefeliciteerd met je nieuwe woning! Voorafgaand...

Alles wat je moet weten over keramische tegels

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Dan zijn er genoeg varianten in tegels waar je uit kan kiezen. Eén van de mogelijkheden...