Geef je administratie uit handen en hou tijd over!

0
252

Het dagelijks leven is al druk genoeg. Al helemaal als ZZP-er of MKB-er. Je rent van de ene afspraak naar de ander. Je moet continu bereikbaar zijn voor werk, maar ook in de privésfeer wordt diezelfde bereikbaarheid van je verwacht. Nog even de boodschappen doen na werk, de hond uitlaten en in het weekend een verplicht etentje met je vrienden of familie. Dan moet je ergens nog de tijd vinden om te sporten, want dat moet ook gebeuren.  Daar komt dan ook nog eens bij dat je een onderneming runt. Helaas is boekhouding daar ook een onderdeel van… En daar heeft niemand écht zin in, toch?

De oplossing voor je boekhouding

Ben jij niet zo goed in het organiseren van de administratie? Of heb je er simpelweg geen tijd voor? Of misschien heb je er wel gewoon helemaal geen zin in, omdat je prioriteiten vanzelfsprekend bij andere delen van je bedrijf liggen. Ik heb de oplossing voor je. Je kan namelijk je complete administratie laten verzorgen door AccountBird! AccountBird is een online boekhouder voor MKB-ers en ZZP-ers. De facturen worden geboekt en de afschrijvingen maandelijks verwerkt voor je. Ook wordt de BTW aangifte en de salarisadministratie verzorgd. En dat allemaal tegen een vast laag abonnementsbedrag per maand! Het goedkoopste abonnement is maar €45,- per maand en maandelijks opzegbaar.

Geen water bij de wijn

Je hebt als ondernemer altijd toegang tot een online boekhoudprogramma (exact online of exact GO). Zo hoef je niet angstig te zijn het overzicht kwijt te raken. Daarbij kan je heel gemakkelijk via de app zelf de facturen te sturen en betalingen uitvoeren. Maar ook, de misschien wel rondslingerende, stapel bonnen uploaden. Zo wordt er veel uit handen genomen, maar lever je dus niet in op het overzicht en de controle. Daarbij zijn al je gegevens altijd veilig bij AccountBird.

 

Aanvullende abonnementen

Een ander aanvullend abonnementsdienst die aangeboden wordt door AccountBird, is het Full service debiteuren beheer abonnement. Geen herinneringsmail, maar gewoon telefonisch contact met de debiteur. Dat is nog eens handig!

Zo onderneem je pas echt lekker!

AccountBird verwerkt de afschriften (na bankkoppeling) en facturen binnen 48 uur. Deze online boekhouder heeft dus veel voordelen en neemt je werk uit handen! En daarbij kan jij ten alle tijde je financiën inzien en weloverwogen beslissingen maken. Ook niet onbelangrijk, denk eens aan alle tijd die je overhoudt. Die tijd kan je gebruiken voor hetgeen wat echt belangrijk is, je onderneming en alle bijbehorende activiteiten zoals klantcontact. Het enige wat je zelf moet doen, is het met regelmaat de bonnen en facturen te uploaden en verkoopfacturen te maken of te verzenden met behulp van de app. Met behulp van AccountBird kan je dus pas echt lekker ondernemen!