Een Volvo xc70 occasion? Dat kunnen we regelen!

0
323

Wanneer je een echte liefhebber bent, dan weet je wat je wilt. Of dat nu gaat om eten, drinken, kleding of auto's. Je weet precies wat je wilt eten of misschien laat je je graag verrassen. Als liefhebber van wijn of bier heb je natuurlijk een wijn- of bierproefcursus gedaan. Zo kun je onder woorden brengen wat je er zo lekker aan vindt. En kleding? Die koop je natuurlijk het liefst van een bepaalde designer. Met auto's gaat dat net zo. We hebben allemaal wel een voorkeur voor een bepaald merk. Maar als je liefhebber bent, dan heb je ook nog een voorkeur voor een bepaald type auto. Bijvoorbeeld voor de Volvo xc70. Die auto werd door Volvo ontwikkeld en bleef lang een favoriet. Toch kwam ook hier een keerpunt in.

De Volvo xc70 occasion is niet zomaar een auto

Want de Volvo xc70 occasion is bijzonder. Sinds 1997 werd deze auto verder ontwikkeld van "gewone auto" tot auto met terreinkwaliteiten. Ja, we weten natuurlijk dat we die terreinkwaliteiten heus niet echt nodig hebben op de Nederlandse snelwegen, maar de Volvo xc70 occasion met Cross Country aanvulling is toch net even stoerder dan de gewone versie. En dat willen we. Stoer en comfort en alles in één auto. Veiligheid staat bij Volvo hoog in het vaandel en dat zie je. De Volvo xc70 occasion krijgt maar liefst 4 van de 5 sterren van gebruikers!

Lekker crossen of veilig rijden

In het dagelijkse leven zul je maar weinig gebruik maken van de terreinkwaliteiten van deze Volvo. En dat is prima. Het is al genoeg om te weten dat de auto deze kwaliteiten bezit. Je kunt er, als het dus moet, prima mee in de berm parkeren en daarna gewoon wegrijden zonder dat iemand je hoeft te duwen of te trekken. Maar ook voor bijvoorbeeld werk op het land is de Volvo xc70 occasion prima geschikt. Je kunt er gemakkelijk mee langs de regels aardappels of tulpen rijden.

Zet een zoekopdracht uit bij de expert

Ben jij een liefhebber van een bepaald type Volvo en heeft de expert deze (even) niet op de site staan? Dan is er geen man overboord. Je kunt natuurlijk zelf op zoek gaan naar jouw favoriete Volvo, maar je kunt ook de expert opdracht geven om er een voor jou te vinden. Dat heeft als voordeel dat de expert precies weet wat de prijs zou moeten zijn en ook dat hij weet waar op gelet moet worden voor je tot aankoop overgaat.