Handige gadgets voor mama’s

Moeders hebben het er maar druk mee: het verzorgen van de kids. ‘s ochtends vroeg wakker worden eerst de kinderen gereed maken, ontbijt klaar maken, naar school of de crèche brengen. Vervolgens uit school halen en naar de voetbalclub, hockey of dansles brengen. In de avond moeten ze natuurlijk weer een gezonde maaltijd voorgeschoteld krijgen en ga zo maar door. Wij denken dat moeders wel een aantal handig gadgets kunnen gebruiken om alles net even iets makkelijker te maken. Daarom hebben we speciaal voor jullie een aantal handige producten bij elkaar verzameld! 

 

Elektrische mamafiets 

‘s ochtends kan het super stressvol zijn om alles weer om de kinderen weer op tijd weg te kunnen brengen. Als je de fiets pakt moet je wel heel stevig doortrappen als je op tijd wilt komen. Gelukkig is er een speciale elektrische mamafiets! Eentje waar je kinderen super comfortabel op zitten en jij krijgt ondersteuning bij het trappen. Bovendien kom je niet bezweet op school en werk aan. Een elektrische moederfiets koop je bij Fietsvoordeelshop al vanaf €1610. Het is zeker de investering waard! 

 

Spiegel voor in de auto

Breng jij je kinderen met de auto naar school en heb je ook nog een kleine baby op de achterbank? Voor de veiligheid moet het stoeltje andersom worden gedraaid waardoor jij het hoofdje van je baby niet ziet. Koop daarom een spiegel die je gemakkelijk in de auto monteert waardoor jij precies kunt zien hoe de baby zich voelt. 

 

Speen met zuignap

Gooit jouw baby de hele tijd zijn speen uit. Kies voor een speen die je vast kunt maken aan de kinderstoel door middel van een zuignap. Mocht de speen nou de hele tijd uitvallen dan kunnen ze het zelf gemakkelijk weer oppakken. 

 

Bakjes en ijsklont houders

Wil jij je kind van vers eten voorzien maar wil je hier zo min mogelijk tijd en geld aan kwijt zijn? Plan een dag in dat je voor een hele week babyhapjes kunt maken en vries het in handige bakjes of ijsklont houdertjes. Mocht het door de weeks dan even net niet lekker uitkomen om een lekker hapje te maken kun je zo de vriezer open trekken en krijgen jouw kindjes toch alle vitamines binnen die ze nodig hebben. 

 

Handvat voor aan de kinderwagen

Heb jij een baby en een kindje die al kan lopen? Dan is dit handvat super handig. Door het lopertje het handvat vast te laten houden aan de kinderwagen voelt hij of zij zich toch nog betrokken en hoef jij er niet steeds achteraan te rennen.

Laatste nieuws

De charme van tuinoverkappingen: Een nieuwe kijk op buitenleven

Heb je ooit nagedacht over een tuinoverkapping? Zo niet, dan is het hoog tijd om deze geweldige toevoeging aan je leefruimte te overwegen! Niet...

Zeg vaarwel tegen kopzorgen: ontdek de voordelen van een lease auto!

Heb je er ooit aan gedacht om een auto te leasen in plaats van te kopen? Het kan je leven een stuk eenvoudiger maken...

De beste schoenentrends voor mannen in 2022

De top mannelijke schoenentrends van het jaar 2022 kunnen voor sommigen als een verrassing komen. Hoewel het jaar nog jong is, zijn er al...

De aanschaf van een nieuwe auto: waar moet je op letten?

Wanneer je een nieuwe auto wilt aanschaffen, is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Er zijn namelijk verschillende punten waar je op...

De beste tips bij het kopen van nieuwe raamdecoratie 

Ga je binnenkort verhuizen en ben je druk bezig met de inrichting van je nieuwe thuis? Van harte gefeliciteerd met je nieuwe woning! Voorafgaand...